NL | ENG

Sugar Beet Harvester

Deze bietenopraper is uniek in haar ontwerp. 

Geconstrueerd op een 15m lange wielbasis en aangedreven door een 780hp CAT C18 motor haalt de RB80 een bruto laadcapaciteit van 80m³. Zeven van de in totaal elf hydraulische pompen leveren vermogen voor alle oogstfuncties, terwijl vier hydraulische pompen de vijf hydrostatische motoren van koppel voorzien. 

Om optimale oogstprestaties te garanderen kunnen de snelheden en posities van vrijwel alle individuele oogstfuncties worden geregeld.   

Project Owner: JPS Construction in Naves, Valenciennes.

 

 

 

 

Beton lazer screed machine

Deze machine heeft als doel om, na het gieten van het beton, het overtollige beton af te voeren en te niveleren in X en Y richting met een Lazer-meetsysteem. Wat deze machine onderscheidt is de hoge nauwkeurigheid van de servo ventielen die toelaten sneller en precieser te werken. Ook deze machine is uitgerust met op maat gemaakte software.

 

 

 

 

Union

Voor dit type machines wordt veel gewerkt met automotive control functie, Danfoss heeft hiervoor de AC control in hun gamma die voor elk type machine volgens de specifieke eisen kan afgesteld worden.

Naast de eenmalige projecten kan er ook voor serie productie aangeboden worden. Onze service beperkt zich niet alleen tot het competitief aanbieden van het totaalsysteem maar gaat mee vanaf engineering tot de in gebruik name. Meer info

 

 

NL | ENG